home   /   quickscan

Quickscan onderzoek naar uw logistieke kosten (4)

Voor een vast bedrag van €1500, kunt u de quickscan aanvragen. Voor dit bedrag maken wij een quickscan van uw huidige logistieke tarieven, uit deze analyse komt het besparingspotentieel en dit bespreken we met u. In veel gevallen ligt dit tussen de 5% en 10%, het komt meer dan incidenteel voor dat de uiteindelijke besparing veel hoger uitvalt. Sporadisch is de uitkomst dat de tarieven marktconform zijn, in dat geval schudden we u de hand en feliciteren we u met de uitkomst. Indien we in overleg met u besluiten de besparingen te gaan realiseren ontvangt u van ons een credit van €1500, de kosten van quickscan waren dan gratis.
 

Kosten supplychain in beeld Kosten supplychain in beeld
In deze fase analyseren we de huidige logistieke tarieven in uw organisatie. Hieruit blijkt vrijwel direct of er verbeterpotentieel er in uw organisatie zit, dit is een vergelijking van uw huidige tarieven en de tarieven in de markt.
  Lees meer..
Besparingsdoelen Besparingsdoelen
Samen met u gaan we in overleg op welke zaken we ons gaan focussen, dit werkt veelal volgens het laaghangende fruit principe. Dus makkelijke en snelle besparingen eerst. Deze doelen zijn allen SMART. Specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdsgebonden. Lees meer..
Hoogte besparingen Hoogte besparingen
Hier zullen we de kosten en baten voor u inzichtelijk maken, transparant en duidelijk zodat u inzichtelijk heeft welke besparingen gerealiseerd gaan worden. Dit is eveneens het einde van de quickscan, we spreken hier ook af hoe we verder gaan. Dit kan ook op basis van no cure no pay. Lees meer..
Vervolgtraject Vervolgtraject
De laatste fase is de implementatiefase, hier gaan we in de praktijk brengen wat is onderzocht. Hier zullen we ook de huidige partijen bij betrekken, mocht het nodig zijn gaan we nieuwe partijen introduceren. Dit proces kunnen wij van A tot Z invullen voor u. 

  Lees meer..
Quickscan aanvragen