Tarieven specialist
home   /   over_ons

Over ons

Met ruim 25 jaar ervaring in de FMCG en ervaring bij gerenomeerde bedrijven zoals Farm Dairy BV, Wiesenhof GMBH en Plukon Food Group. Daarbij actief in de hele Logistieke Keten en bewezen,  bedrijven en organisaties verder te helpen om een hoger rendement te halen uit de Logistieke keten. Kennis van de strategie van bedrijven te vertalen naar een excellente en efficiente Logistiek. 


Wat doen we.

Wij ondersteunen bedrijven om hun logistieke activiteiten te optimaliseren. Wij zijn een specialist op het gebied van Logistieke tarieven en netwerken. Wij zijn goed in  met name ultra verse producten, o.a. in zuivel, vlees, AGF, verse vis en convenience producten. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in de FMCG, wij weten hoe belangrijk een efficiënte en kwalitatieve logistiek is voor uw temperatuurgevoelige producten. Door onze expertise, jarenlange ervaring en kennis van de markt kunnen wij snel resultaten boeken. 
Wij vergelijken uw huidige tarieven d.m.v. een flitsscan met de tarieven in ons netwerk, uit deze analyse komt het besparingspotentieel. Tevens houden we uw productie proces en logistieke netwerk onder de loep en kijken of er optimalisaties mogelijk zijn, concreet betekent dit  dat we alle stappen in het proces bekijken. Deze integrale aanpak zorgt ervoor dat uw tarieven en processen geüpdatet worden.

Waarom kiezen klanten voor ons.
Op weg gaan met ons betekent voor onze klant de toegang tot ons netwerk van kennis, ervaring en logistieke partners.
Naast het optimaliseren van uw logistieke netwerk bieden wij een brede ondersteuning, wij kunnen indien gewenst voor u de onderhandelingen voeren als het gaat om tenderprojecten. Wij zijn onafhankelijk en transparant en behalen daardoor het meest optimale resultaat.  

Benieuwd?
Voor een vast bedrag van €1500, kunt u de quickscan aanvragen. Voor dit bedrag maken wij een quickscan van uw huidige logistieke tarieven, uit deze analyse komt het besparingspotentieel en dit bespreken we met u. In veel gevallen ligt dit tussen de 5% en 10%, het komt meer dan incidenteel voor dat de uiteindelijke besparing veel hoger uitvalt. Sporadisch is de uitkomst dat de tarieven marktconform zijn, in dat geval schudden we u de hand en feliciteren we u met de uitkomst. Indien we in overleg met u besluiten de besparingen te gaan realiseren ontvangt u van ons een credit van €1500, de kosten van de quickscan waren dan gratis.
 
Visie.
De Tarieven Specialist wil voor haar klanten op duurzame wijze kostenreducties bewerkstelligen in de Logistieke keten.

Missie.
Door de schakel te zijn tussen producent en Logistiek Dienstverlener kunnen wij de Logistieke keten efficiënter benutten. Wij maken gebruik van onze kennis, ervaring en netwerk, hierdoor kunnen wij bijvoorbeeld orders clusteren en gaat de gemiddelde beladingsgraad van een vrachtwagen omhoog. Dit leidt tot kostenreducties voor de klanten van de Tarieven Specialist.  Het netwerk van de Tarieven Specialist kenmerkt zich door gebruik te maken van specialisten, dit betekent voor ieder afzetgebied een specialist Logistiek Dienstverlener. Door onze onafhankelijkheid kunnen wij gemakkelijker onderhandelingen voeren, dit zorgt voor een optimaal resultaat en wij ontzorgen u hiermee.