• slide1
    Specialist voor optimale kosten en logistieke processen
    Bent u toe aan inzicht en transparantie?

Tarieven Specialist voor optimale logistieke kosten

De Tarieven Specialist is specialist op het gebied van logistieke tarieven, logistieke netwerken en logistieke optimalisaties. Wij kunnen u ondersteunen met het analyseren van uw logistieke tarieven met als doel, een check of uw tarieven marktconform zijn en om kosten te besparen in de logistieke keten. Wij zijn specialist als het gaat om ultra verse producten met een zeer beperkte THT, wij zijn actief in de FMCG producten. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in de FMCG, wij weten hoe belangrijk een efficiënte en kwalitatieve Logistiek is voor uw temperatuurgevoelige producten. Door onze expertise, jarenlange ervaring en kennis van de markt kunnen wij snel resultaat halen tegen gunstige kosten. 
 
 

Bent u nieuwsgierig naar het besparingspotentieel?

Wij zoeken dit graag voor u uit.
Wij vergelijken uw huidige tarieven d.m.v. een quik scan met de tarieven in ons netwerk, uit deze analyse komt het besparingspotentieel. Tevens houden we uw hele logistieke- proces en netwerk onder de loep en kijken of er optimalisaties mogelijk zijn, concreet betekent dit dat we alle stappen in het logistieke proces bekijken. Deze integrale aanpak zorgt ervoor dat uw tarieven en processen geüpdatet worden. D.m.v. een Quick Scan kunnen wij snel inzoomen op uw logistieke proces en de optimalisaties in kaart brengen.
 

 

Hoe werkt de Quickscan


Kosten supplychain in beeld

Kosten supplychain in beeld
In deze fase analyseren we de huidige logistieke tarieven in uw organisatie. Hieruit blijkt vrijwel direct of er verbeterpotentieel er in uw organisatie zit, dit is een vergelijking van uw huidige tarieven en de tarieven in de markt.
 

Besparingsdoelen

Besparingsdoelen
Samen met u gaan we in overleg op welke zaken we ons gaan focussen, dit werkt veelal volgens het laaghangende fruit principe. Dus makkelijke en snelle besparingen eerst. Deze doelen zijn allen SMART. Specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdsgebonden.

Hoogte besparingen

Hoogte besparingen
Hier zullen we de kosten en baten voor u inzichtelijk maken, transparant en duidelijk zodat u inzichtelijk heeft welke besparingen gerealiseerd gaan worden. Dit is eveneens het einde van de quickscan, we spreken hier ook af hoe we verder gaan. Dit kan ook op basis van no cure no pay.

Vervolgtraject

Vervolgtraject
De laatste fase is de implementatiefase, hier gaan we in de praktijk brengen wat is onderzocht. Hier zullen we ook de huidige partijen bij betrekken, mocht het nodig zijn gaan we nieuwe partijen introduceren. Dit proces kunnen wij van A tot Z invullen voor u. 

 
Quickscan aanvragen

Ons speelveld is de wereld

Wij zijn actief in de volgende sectoren

 
Zuivel Bankerbakkerij
Verse groente en fruit Vers vlees en vis
Vegetarische markt Geconditioneerd vervoer